Kom og vær en del af børnenes fredag

Deltag i dyrskuet om fredagen og bliv en del af børnenes fredag. Der vil være et hav af oplevelser for både store og små.

Fredag står i børnenes tegn på Det Fynske Dyrskue.

Børn fra skoler, børnehaver og vuggestuer på Fyn og fra Trekantområdet gæster hvert år Det Fynske Dyrskuet om fredagen, hvor de får gratis indgang.

Her vil der være rig mulighed for at komme helt tæt på dyrene, få aktiveret sanserne, deltage i fåreklipning, se kaninspring og meget mere.

Ikon Det fynske Dyrskue

Husk at medbringe
adgangsbevis!

Adgangsbeviset giver dig gratis indgang til dyrskuet. 

Download og print adgangsbevis, gratis:

Her finder du adgangsbeviset for børnehaver, vuggestuer og dagplejere. 

Her finder du adgangsbeviset for skoler/efterskoler. 

Regler for deltagelse i Det Fynske Dyrskue:

  • Der skal afleveres ét adgangsbevis for hver institution, som deltager. I bedes selv kopiere dette adgangsbevis i det antal, I har behov for.
  • Dyrskueledelsen forventer, at de deltagende institutioner kun medtager personale i nødvendigt omfang. Det er vigtigt, at jeres personale tydeligt informerer børnene om måden, man opfører sig omkring levende dyr.
  • Skulle der være spørgsmål, kan Louise Monrad kontaktes på tlf. 40230069 eller på mail: louise@fynsklandbrug.dk
  • Du kan læse mere om fredag for børn i vedhæftede dokument for daginstitutioner og vedhæftede dokument for skoler/efterskoler.
Barn med grøntsager
Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.