Det Fynske Dyrskue inviter familien med i køkkenet, når I skal lave nye og inspirerende retter med Dyrskuets online kogebog ”Bæredygtig Ma’ ”. Her får du muligheden for at udforske madlavningen med et bæredygtigt twist med masser af årstidens grønt. Kogebogen er bygget op, så du finder de fire årstider som hovedelementer – Og så har vi selvfølgelig også 4 dessertopskrifter – En til hver årstid.

Opskrifter er udviklet af vores samarbejdspartnere, som også vil være at finde på pladsen, når Dyrskuet afholdes d. 11.-13. juni 2021. Vi har også indsamlet alle jeres bedste tips og tricks til at spise mere bæredygtigt og undgå madspild. Kogebogen bliver tilgængelig her på vores hjemmeside, så I har mulighed for at udforske det bæredygtige køkken, hele året rundt.

Det Fynske Dyrskue’s kogebog “Bæredygtig Ma’ ” er støttet af Nordea Fonden.