Schiøtz Prisen 2024

Søndag den 9. juni danner Det Fynske Dyrskue rammen om kokkekonkurrencen Schiøtz Prisen.Kom helt tæt på, når professionelle kokke fra øverste hylde skal fortolke det fynske spisekammer.
Historien bag

Schiøtz Prisen er med støtte fra Albani Fonden skabt til at være en årligt tilbagevendende begivenhed, som skal sætte Fyn og de ypperlige fynske produkter på det gastronomiske landkort.

Gentager succesen

Det er ikke første gang, at Schiøtz Prisen løber af stablen, men er som det plejer under ledelse af dyrskuet. Vi gentager succesen fra sidste år og trækker igen konkurrencen ud i grønne omgivelser, hvor maden skal tilberedes energivenligt over bålgrill.

Ambitiøs og anerkendt kokkekonkurrence

Det er en ambitiøs kokkekonkurrence, men det foregår i øjenhøjde med dyrskuets gæster. Du kan komme helt tæt på, når kokkene dygtigt tryller de velsmagende retter frem, og du kan endda få lov at smage på herlighederne. Undervejs vil konferencieren sikre, at du får et indblik i det, der foregår. 

En hyldest til det fynske spisekammer

Schiøtz Prisen er med støtte fra Albani Fonden skabt til at være en årligt tilbagevendende begivenhed, som skal sætte Fyn og de ypperlige fynske produkter på det gastronomiske landkort.

Konkurrencen er opkaldt efter grundlæggeren af Albani Bryggerierne. Derfor er det også helt naturligt, at det fynske øl skal indgå som en af de ingredienser, der stilles krav om i konkurrencen. 

_DSC4976
_DSC4815
IMG_0041

Crème de la crème

Glæd dig til at møde nogle af landets dygtigste:

Kokkene

Bendix Sixhøj Laursen, 
Restaurant Mark

Brian Pedersen, 
Restaurant Herkomst

Filip Urbanič, 
Alchemist**

Jonas Harboe Frederiksen, 
Pink Oyster

Steffen Villadsen, 
Sjette Frederiks Kro

Mette Dahlgaard, 
Falsters Kyst

Michelin stjerne *

Dommerne

Mette Hvarre Gassner,
Ti Trin Ned*

Bettina Buhl,
Det Grønne Museum

Per Hallundbæk,
Hallundbæk

Marc Foged Stockmarr
God Smag

 

Konferencier

Rasmus Palsgård,
Feinschmeckeren

Har du fået smag for mere? Spis frokost i laden

I forbindelse med Schiøtz Prisen afvikler vi et eksklusivt lukket arrangement med en unik mulighed for at komme endnu tættere på konkurrencen og det fynske spisekammer. 

Stemningen bliver sat i vores hyggelige lade, hvor vi ved langborde dækker op til en frokostoplevelse ud over det sædvanlige. 

Frokosten leveres af den anmelderroste frokostrestaurant HOS, der med sit gourmet-smørrebrød vil give sin fortolkning af det fynske spisekammer – naturligvis ledsaget af gode fynske drikkevarer fra Albani. 

Frokosten nydes til tonerne fra Nicholas MacLeod, der vil forkæle øregangene med en lille intim-koncert.   

Undervejs kommer der gæster, der vil give et indblik i konkurrencen “Behind the scenes”.  

Skulle der stadig være plads i maven efter frokosten, så hører der også 2 poletter til billetten, som giver mulighed for smagsprøver hos de konkurrerende kokke. 

Hele herligheden koster 498 kr. pr. person.
Prisen er inkl. indgangsbillet til Dyrskuet denne dag.

Bemærk, at der er et begrænset antal billetter. 

Program

  • Kl. 11.30
    Dørene til laden åbnes

  • Kl. 11.45
    Velkomst og oplæg

  • Kl. 12.00
    Jakob Spolum fra HOS, præsenterer maden og siger værs’go. 

  • Kl. 12.15
    Spisning og intimkoncert med Nicholas MacLeod

  • Kl. 13.30
    Status på konkurrencen

  • Kl. 14.00
    Dørene til laden lukkes og slutspurten af konkurrencen kan opleves på nært hold
Søg

Tilmeld nyhedsbrev

Vil du vide mere om, hvad der rører sig på Det Fynske Dyrskue – så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra Det Fynske Dyrskue, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, tilbud, invitationer til arrangementer m.m. Du kan i vores persondatapolitik læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger.