Kanin

Kaninrace

Konkurrencen består af 2 dele. En indledende runde den ene dag og en finale den anden dag.

I den indledende runde deles der op i heats med 3-5 deltagere i hvert heat.

Dyret føres i en sele. Alle lines op på en startlinje og startes med en startkommando. Banen er ca. 10 m og med et enkelt sving. Den der kommer først i mål vinder og går til finalen.

I finalen er det vinderne fra de indledende heat, der konkurrerer mod hinanden. Her bliver alle placeret. Banen er lidt længere og med et sving mere end i indledende runde.

Deltagere: Udstillere med kaniner, marsvin og hamster

 

Kaninhop

Konkurrencen deles i 2 klasser.

Uøvet. En klasse for dem der ikke har deltaget i kaninhopkonkurrencer ved officielle kaninhopstævner. Her gælder det udelukkende udstillerens deltagelse.

Øvet. En klasse for dem der har deltaget i kaninhopkonkurrencer ved officielle kaninhopstævner. Her gælder det udelukkende udstillerens deltagelse.

Der springes på lige, let bane, 7-10 spring, maks. højde på uøvet 25 cm og øvet 35 cm, alle kaniner får 2 gennemløb, fejl fra begge gennemløb tælles sammen, tiden for sidste gennemløb gælder.

Deltagere: Udstillere med kanin

 

Mit dyr og mig, skuets talentkonkurrence

Denne talentkonkurrence går over 2 runder. I indledende runde afgør et dommerpanel, hvem der går videre til finalen. I finalen er det publikum, der afgør placeringerne.

Hver deltager har maks. 3 minutter til vise sit og/eller dyrets talent. Deltageren skal havde sit udstillede dyr med under hele konkurrencen.

Sang, dans, standup, tricks med dyret – kun fantasien sætter grænsen. Alt er tilladt, når bare det er etisk og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Udstyr, musik eller lign. medbringes af deltageren selv. Vi stiller et lydanlæg og den lille ring 20 X 30 m til rådighed.

Deltagere: Alle kan deltage, undtagen dem der starter rideklasser på ponyer