Hund, kalve

Trail

I denne klasse kan man deltage ridende på ponyen eller med ponyen, hunden, kalven, fåret eller lign. ført i hånden. Alle har samme bane.

Deltagerne skal gennemføre en bane med forskellige forhindringer. Forhindringerne kan være: En låge, en bro, over bomme, bakkeøvelser, slalom m.m. samt forskellige tempi i mellem forhindringerne. Der er ingen galop i denne konkurrence.

Der gives point for de enkelte forhindringer og for et samlet indtryk. Der gives også fejl på forhindringerne. Deltagerens score er point for forhindringerne minus fejl. Højeste score er bedst. Ved lige score er den med mindst fejl bedst placeret.

Deltagere: Udstillere med ponyer, kalve, får og hunde

 

Mit dyr og mig, skuets talentkonkurrence

Denne talentkonkurrence går over 2 runder. I indledende runde afgør et dommerpanel, hvem der går videre til finalen. I finalen er det publikum, der afgør placeringerne.

Hver deltager har maks. 3 minutter til vise sit og/eller dyrets talent. Deltageren skal havde sit udstillede dyr med under hele konkurrencen.

Sang, dans, standup, tricks med dyret – kun fantasien sætter grænsen. Alt er tilladt, når bare det er etisk og sikkerhedsmæssigt forsvarligt. Udstyr, musik eller lign. medbringes af deltageren selv. Vi stiller et lydanlæg og den lille ring 20 X 30 m til rådighed.

Deltagere: Alle udstillere, undtagen dem der starter rideklasser med ponyer.