Restaurant

Restaurant 'Kulinarisk Sydfyn'

Fynske råvarer er omdrejningspunktet når Kulinarisk Sydfyn åbner portene til dyrskuerestauranten. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens råvarer fra fynske producenter. Kun fantasien sætter grænser når kokkene disker op.

  • Buffet fra kl. 11.00-15.00

Menu 2017

I 2017 vil restauranten bugne af velsmag, delikatesser og specialiteter, når Kulinarisk Sydfyn i samarbejde med Smagen af Fyn tryller med producenternes råvarer på den fynske tallerken:

Menu:

  • Aspargessuppe
  • Dampet torsk med 3 slags syltede beder-peberrod-æg-karse og sennepscreme
  • Spegeskinke og knust kartofler i hjertesalat

 

Varm ret fredag:

  • Urtesaltet kalv med kartoffel-selleripure og sauce på fynsk øl

Varm ret lørdag:

  • Svinemørbrad med ovnbagte løg og cremesauce

Varm ret søndag:

  • Røget kyllingebryst  med nye persillekartofler og rabarberkompot

 

Dertil serveres alle dage:

  • Tomatsalat med fynsk hvidost og sprøde brødcroutons
  • Råmarineret sommergrønt
  • Perlespelt med sommerkål, krydderurter og rapsolie

Oste: Røgeost, Svenbo, Fynbo og brød

 

Mød her alle producenterne på dyrskuets fødevaremarked.

Oplev stemningen fra Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn var Danmarks første fødevaremarked, som vi kender dem idag. Her grundlage et par visionære kokke tanken om at formidle de gode historier og ikke mindst den gode smag i en ramme, hvor nærhed går hånd i hånd med oplevelser.

Den passion, som er grundstenen i Kulinarisk Sydfyn, kan du også opleve på Det Fynske Dyrskue, der med rødderne forankret dybt i den danske muld, sætter en meningsfyldt og unik scene omkring de gode råvarer.