Fødevaremarked

Fødevaremarked - I den gode smags tjeneste

Den ægte vare! – Det er overskriften når dørene til Det Fynske Dyrskue 2018 slås op. Du vil som udstiller blive en del af et aktivt fødevaremarked, hvor mere end 55.000 gæster, i dyrskuedagene, lægger vejen forbi.

  • Dyrskuets fødevaremarked er placeret som velkomstportal ved skuets mest benyttede indgang, indgang øst.
  • Kendte ansigter gæster eventscenen med duft, smag og højt humør.
    – Du har også mulighed for at byde ind!
  • Kulinarisk Sydfyn sætter standarden med udsøgte retter af fynske råvarer, som serveres i restaurantens autentiske omgivelser.

Vi glæder os til at kunne byde velkommen til et marked, fyldt med gode råvarer, skarpe produkter og ikke mindst 55.000 nysgerrige gæster. I en ramme, hvor fødevarekvalitet har stået øverst på dagsordenen i mere en 135 år.

 

Fyn og den gode smag - spis godt på dyrskuet

Det Fynske Dyrskue har i mere end 135 år sat rammen for mødet imellem producent og forbruger. På fødevaremarkedet – i den gode smags tjeneste, har du mulighed for at møde den gode smag i form af delikatesser, specialiteter, økologiske- og lokale produkter af højeste kvalitet. De danske producenter står klar til at føre dig ind i smagens univers og fortælle historien bag netop deres produkt.

På Det Fynske Dyrskue er god smag resultatet af godt håndværk og du kan som gæst på dyrskuet besøge Dyrskueresturenten, hvor dygtige kokke lader tankerne få frit løb. Her omsættes fødevaremarkedets specialiteter og delikatesser til udsøgte retter, som kan nydes med familie og venner i autentiske omgivelser.

Madkunstnere på Eventscenen

Fødevaremarkedets event-scene bliver i år besøgt af kendte madkunstnere. I 2017 udfordrede Klavs Styrbæk, i samarbejde med Seedcom og Smag For Livet, hjerner og smagsløg da han inviterede på sanselige oplevelser med udgangspunkt i grønsagernes mangfoldige verden. Claus Holm var forbi med en hjertevarm sang om de gode råvarer, som vælter op af den fynske muld.

2018 bliver mindst lige så smagfuldt, mangfoldigt, humørfyldt og meningsfuldt!