Stor opbakning blandt udstillerne på Det Fynske Dyrskue

Der gik ikke mange timer, fra Det Fynske Dyrskue i begyndelsen af året åbnede for salget af standpladser, til de første udstillere havde meldt sig. Langt over halvdelen af standene er nu udlejet, og dermed kan de mange gæster i weekenden den 9., 10. og 11 juni se frem til en dyrskueplads fyldt med alverdens udstillinger, stande og boder.

Mejetærskere, biler, havetraktorer, glaskunst og meget mere. Der bliver masser at gå på opdagelse i blandt de over 200 stande, som står klar til at tage imod gæsterne, når Det Fynske Dyrskue åbner i weekenden 9., 10. og 11 juni. Og ifølge Diana Boysen Poulsen, som er ansvarlig for Det Fynske Dyrskues erhvervsudstilling, er der allerede godt gang i udlejningen af pladserne.

Der gik ikke mange timer, fra dyrskuet åbnede for standplads-tilmeldingen den 5. januar, til de første udstillere meldte sig, heriblandt mange, som har været med i flere år.

– Faktisk har 40 procent af vores udstillere været med i mere end 10 år, og cirka 30 procent har været med i mellem 3 og 10 år. Det tager vi som et godt og positivt tegn på, at udstillerne betragter dyrskuet som et attraktivt udstillingsvindue og et godt salgssted for deres produkter, siger Diana Boysen Poulsen, som også glæder sig over, at mange maskinforhandlere har meldt deres ankomst.

– Deres udstilling af store og små landbrugsmaskiner er en væsentlig del af det fynske dyrskues varemærke, så det er glædeligt, at mange af dem allerede nu har tilmeldt sig. Dyrskuets maskinpark er altid et tilløbsstykke – og det gælder både de allerstørste og mest moderne maskiner og de historiske veterantraktorer, siger Diana Boysen Poulsen.

slider1_1200x454_acf_croppedUd over de stillestående maskiner vil der også være maskiner i fart. Både lørdag og søndag kører nogle af de store landbrugsmaskiner en tur i den store opvisningsring, og efter køreturen bliver maskinerne i ringen et stykke tid, så børn og barnlige sjæle kan få lov at komme helt tæt på.