Stærkt samarbejde mellem tre fynske events

Oplevelserne på Fyn står i kø henover sommeren, og flere events lander i samme weekender. Men det ene udelukker ikke det andet, og derfor har arrangørerne af tre store events – Det Fynske Dyrskue, basketball-turneringen NBA 3X Odense og cykelklassikeren Fyen Rundt – fundet sammen om fælles markedsføring. Alle tre events løber af stablen i weekenden den 9., 10. og 11. juni.

 

Det skorter ikke på tilbud til forlystelsessyge fynboer. Der er masse af events at vælge imellem, og alsidigheden i de tilbud, fynboerne får serveret, er imponerende. Weekenden den 9., 10. og 11. juni er ingen undtagelse

 

– Inden for disse tre dage har fynboerne mulighed for topunderholdning tre forskellige steder i Odense, nemlig Det Fynske Dyrskue, NBA 3x basketball og FYEN RUNDT, og det er faktisk muligt at nå rundt til alle tre arrangementer hen over weekenden, siger chefen for Det Fynske Dyrskue, Gitte Bech, som sammen med konsulent Søren Brønserud fra NBA 3X Odense og arrangementsansvarlig Sten Poulsen fra Fyen Rundt nu slår på fælles tromme for de tre events.

 

– Odense er blevet en event-by, og det bakker vi op om. I stedet for at ærgre os over, at flere events lander i samme weekend, gør vi en dyd ud af det. Med de tre events og deres vidt forskellige oplevelsestilbud, kan vi faktisk tilbyde noget for hele familien – for bedsteforældre, for mor og far, for de mindre børn og for teenagerne.

 

Det Fynske Dyrskue afholdes på Dyrskuepladsen i Odense, basketball-turneringen NBA 3X Odense på Havnepladsen ved Londongade, og cykelklassikeren Fyen Rundt har start og mål i Munke Mose.

 

Optog i Odenses gågader den 3. juni

Lørdag den 3. juni vil strøgkunderne i Odenses centrum derfor blive mødt af et festligt syn, når heste af alle racer og størrelser, tårnhøje basketballspillere og hurtige cykelryttere indtager gader og stræder for at gøre opmærksom på de tre events.

 

Optoget, der afvikles to gange lørdag – klokken 11 og klokken 13 – udgår fra Gråbrødre Torv og går ad Vestergade og Kongensgade og tilbage til Gråbrødre Torv, hvor heste, basketballspillere og cykelryttere holder pause imellem optogene.

 

 

 

De tre events

 

Det Fynske Dyrskue

Med rødder helt tilbage til 1846 og det første egentlige Fynske Dyrskue afviklet i 1882, er der tale om en tradition med nærmest legendarisk status, når portene den 9. juni klokken 9.00 åbnes på Dyrskuepladsen, Broløkkevej 2.

 

Udover fremvisning og bedømmelse af heste, kvæg og andre kendte landsbrugsdyr byder Det Fynske Dyrskue på en imponerende maskinudstilling og en nærmest uendelig række aktiviteter med tilknytning til livet på landet. Desuden vil de besøgende få rig lejlighed til at smage på mange af de kvalitetsprodukter, Fyn er så uendeligt rig på.

 

Basketball-turneringen NBA 3X Odense

For fynboer med hang til street-culture er der virkeligt noget at komme efter på Odense Havn, hvor verdens største basketball-liga, NBA, kommer forbi for ved NBA 3X at vise, hvad sporten kan tilbyde.

 

Danmarks største streetbasket-turnering løber af stablen, der er dunk shows, celebrity game og masser af spændende konkurrencer. Og så kigger NBA Rookie of the Year 2015, Karl-Anthony Towns fra Minnesota Timberwolves, også lige forbi.

 

FYEN RUNDT

FYEN RUNDT er den oplagte mulighed for at komme en tur rundt på hele Fyn eller bare tilbringe nogle hyggelige timer med Sko & Torp koncert, samvær og storskærm i Munke Mose og overvære den store kulmination, når Danmarks bedste cykelryttere kommer susende på de fire afsluttende omgange i og omkring Mosen.