Nem parkering

Der bliver masser af muligheder for at parkere i nærheden af Det Fynske Dyrskue. En god oplevelse starter allerede på vej i bilen, og den gode oplevelse og gode stemning skal helst fortsætte helt ind på parkeringspladsen. Det skal med andre ord være nemt at finde en p-plads. P plads

Der er parkeringspladser på ”Cigaren”, dvs. græsarealet over for Dyrskuepladsen mellem banen og Kløvermosevej, vil det være muligt at parkere. Derudover er der naturligvis også parkering på forpladsen ved Dyrskuets hovedindgang, hvortil der er adgang fra Flemmings Allé. Alle parkereringområder vil være tydeligt skiltet, og der vil være vagter til at hjælpe bilisterne på plads.

Cyklende og gående
For de cyklende og gående dyrskuegæster er der stiforbindelser gennem Bolbro Idrætspark, kolonihaverne og mod sydvest langs Falen. Der er adgang fra Kløvermosevej ad en trappe ved pladsens nordøstlige hjørne.

Offentlig transport
For de dyrskuegæster, der foretrækker offentlig transport, har busserne stoppested på Kløvermosevej og Sdr. Boulevard. Information om buslinjer og afgange kan fås på: www.fynbus.dk.

Desuden har Svendborgbanen et trinbræt ved Odense Sygehus syd for Kløvermosevej. Information om afgange kan fås på www.dsb.dk.