Nem parkering

Der bliver masser af muligheder for at parkere i nærheden af Det Fynske Dyrskue.

 

En god oplevelse starter allerede på vej i bilen, og den gode oplevelse og gode stemning skal helst fortsætte helt ind på parkeringspladsen. Det skal med andre ord være nemt at finde en p-plads. Igen i år har Det Fynske Dyrskue udvidet parkeringsmulighederne, idet den nærliggende Tusindeårsskoven mellem jernbanen og Odense Eventyr Golf, også er inddraget.

Parkering
Parkering

Det er et lille stykke at gå fra Tusindårsskoven til dyrskuets indgang vest ved Broløkkevej, men ikke længere end at også små ben og klapvogne kan klare turen.

 

Der er ind- og udkørsel ved Odense Friluftsbad, dvs. af Elsesmindevej. Også på ”Cigaren”, dvs. græsarealet over for Dyrskuepladsen mellem banen og Kløvermosevej, vil det være muligt at parkere.

 

Endelig er der naturligvis også parkering på forpladsen ved Dyrskuets hovedindgang, hvortil der er adgang fra Flemmings Allé.

 

Alle parkereringområder vil være tydeligt skiltet, og der vil være vagter til at hjælpe bilisterne på plads. I tilfælde af regn kan det dog blive nødvendigt at lukke for parkeringen ved Tusindårsskoven, da græsset bliver for vådt og glat og ufarbart.

Cyklende og gående

For de cyklende og gående dyrskuegæster er der stiforbindelser gennem Bolbro Idrætspark, kolonihaverne og mod sydvest langs Falen. Der er adgang fra Kløvermosevej ad en trappe ved pladsens nordøstlige hjørne.

 

Offentlig transport

For de dyrskuegæster, der foretrækker offentlig transport, har busserne stoppested på Kløvermosevej og Sdr. Boulevard. Information om buslinjer og afgange kan fås på: www.fynbus.dk. Desuden har Svendborgbanen et trinbræt ved Odense Sygehus syd for Kløvermosevej. Information om afgange kan fås på www.dsb.dk.