Mød udstillerne: Rødkilde ATV medbringer masser af power i små maskiner

Mød Indehaver Kim Rasmussen og hans kolleger fra Rødkilde ATV på stand 765 og få en prøvetur i forskellige små maskiner med masser af power og udstyr.

RØDKILDE ATV - Honda TRX 250TE med el-gear

Småt er godt på Honda TRX 250TE med El-gear
På dyrskuet kan man for første gang i Danmark se den nye Honda TRX 250TE Recon med El-gear. Modellen er en udbygning af den eksisterende Honda 250, som i mange år har været markedets bedst sælgende i sin klasse. I modelbetegnelsen står “T” for tohjulstræk og “E” for El-gear.

– Og elgearet er lige præcis det, der gør en rigtig god ATV til en endnu bedre ATV. Med el-gear trykker man blot på en knap for at skifte gear, fortæller Kim Rasmussen fra Rødkilde. – Der er ingen kobling, og det gør den utrolig let at køre for alle aldersgrupper samtidig med, at den er rigtig sjov at køre.

El-gearet er et gennemprøvet Honda patent fra 1999, som er unikt på Honda ATV. Elgearet gør samtidig, at Honda 250TE Recon ikke har nogen gummiremme i transmissionen. Det gør Honda 250TE Recon bedre velegnet til tunge træk og man får ikke problemer med skift af afbrændte remme.

Honda 250TE Recon med el-gear udmærker sig i øvrigt ved at være kompakt, let og utrolig handy at komme rundt med. Det er den perfekte start-ATV, som er let at vedligeholde og desuden holder markedets højeste brugtpris.

– De fleste plejer at blive glade for, hvor meget trækkraft man får ud af den lille, brændstofbesparende 229cc motor, lyder det fra Kim Rasmussen. – Men det allerbedste ved denne ATV er faktisk køreglæden. Det er min personlige favorit ATV blandt alle Hondas modeller. Prøv den selv og find ud af hvorfor.

Den ny Honda TRX 250TE Recon med el-gear kan kun fås hos Rødkilde ATV. Prøv selv, om den virkelig er så sjov at køre. Det sker på Rødkildes stand nr. 765.

Landmaster 48V elektrisk UTV
Rødkilde ATV er desuden blevet importør af Landmaster UTV, der bygges i Louisiana, USA. Den første maskine, der introduceres, er en kompakt, lydløs og elektrisk 48V UTV, som kan fås med et unikt “Flip Seat”, der gør den til en 4 personers maskine.

RØDKILDE ATV -Landmaster 48V elektrisk UTV

– Vi ser en stigende interesse for elektriske UTV, og efter at have afsøgt markedet et par år og afprøvet den amerikanske Landmaster model grundigt, er den nu klar til Danmark som det første sted i Europa, siger Kim Rasmussen.

Landmaster LM48V har 6 Trojan mærkevare-batterier og en stærk 24kw motor, så den kan køre 35 km/time og trække op til 500 kg på krogen. Man lader den typisk op hver aften på 3-4 timer, og så kan man køre op til 60 km på en opladning.

På instrumentpanelet kan man hele tiden se, hvor meget strøm der er tilbage, og lige som på moderne el-biler har Landmaster UTV “Regenerative braking”, hvor bremseenergien udnyttes til at oplade batteriet.

Har man brug for at medbringe flere end to personer, fås Landmaster med et smart “Flip Seat”, som omdanner ladet til en topersoners bænk med fodstøtte på 30 sekunder. Desuden fås frontrude, tag og meget andet ekstraudstyr.

– Landmaster UTV er simple, enkle og gennemprøvede maskiner, der har kørt i 10-15 år i USA. Der er ikke meget fancy teknik i dem, i stedet er de opbygget robust og holdbart, og man slipper for at skifte olie, vedligeholde gearkasser og hælde benzin på dem, siger Kim Rasmussen.