Mød udstillerne: Hornsyld Købmandsgaard er med på Det Fynske Dyrskue for første gang

– Dyrskuer er et godt sted for os at vise flaget og møde landmændene. Det er vigtigt og naturligt for os at være med her, og derfor udvider vi i år vores deltagelse på dyrskuerne i landet. Sådan lyder det fra salgsdirektør Henrik Hedegaard fra Hornsyld Købmandsgaard A/S, som i år for første gang deltager på Det Fynske Dyrskue. Mød dem på stand 471.

De foregående år har Hornsyld Købmandsgaard udelukkende deltaget i Det Østjyske Dyrskue i Horsens, men i år udvides dyrskue-deltagelsen til også at omfatte Lemvig Dyrskue den 4. og 5. juni og Det Fynske Dyrskue i Odense den 10. -12. juni.

Hornsyld Maskinfabrik

– Horsens-skuet er i vores naturlige opland tæt på hovedafdelingen i Hornsyld, men vi har nu fået en større geografi og har kunder i det meste af Jylland og på Fyn, og derfor tager vi med på flere skuer, siger Henrik Hedegaard.

– Vi ser frem til at være med på dyrskuerne, hvor vi møder rigtigt mange mennesker og opnår en synlighed. Vi vil samtidig gerne bakke op om dyrskuerne, fordi vi mener, at det er et godt og vigtigt arrangement, der også har noget at byde på for bybefolkningen. Det er vigtigere end nogensinde før, at landbruget viser åbenhed og fortæller omverdenen, hvad landbruget står for.

En af de få private
Hornsyld Købmandsgaard er en af de få private grovvareforretninger, der er tilbage i Danmark. Forretningen blev etableret i 1932. Hornsyld Købmandsgaard A/S har ca. 150 ansatte. Virksomheden består af tre selskaber, nemlig Hornsyld Købmandsgaard A/S, HK Trælast A/S og HK Olie A/S.

Grovvareafdelingen, Hornsyld Købmandsgaard A/S, har landbruget som største kunde. Der købes korn, sælges foder og andre produkter. Der er lokationer flere forskellige steder samt foderfabrikker i Hornsyld, Horsens og Gødstrup.

HK Trælast har afdelinger i Hornsyld og i Ry med XL-byggemarkeder. HK Trælast har desuden en projektafdeling, HK Haller, der beskæftiger sig med projektering og bygning af erhvervsbyggerier over hele Danmark.

HK Olie sælger fyringsolie i hele Danmark, landbrugsdiesel diesel samt andre energiprodukter og råder over 25 tankstationer i Jylland.

På standen står Hornsyld Købmandsgaard klar til at fortælle om og præsentere grovvarer, foder, gødning, sædekorn, græsfrø, planteværn og handel med korn, tillige med foder og foderplan til heste, træpiller, briketter og meget andet af interesse for landbruget.