Mød tre unge kokke på Fødevare-scenen lørdag og søndag

Mød tre unge kokke, som brænder for de lokale råvarer. Lørdag og søndag mellem kl. 9.30 og 12.45 optræder de på Fødevare-scenen, hvor de tilbereder et spændende måltid af de ingredienser, som Madsafari-hold har købt i Fødevaremarkedets boder og stande.

Lasse Sørensen, elev på Restaurant Lieffroy
Lasse har deltaget i konkurrencen Local Cooking – en konkurrence om at indsamle ingredienser fra lokale producenter, skabe en ret ud fra det og tilberede 200 smagsprøver til gallamiddag bagefter. Sammen med en kollega vandt han konkurrencen. Lasse har også deltaget i Skills for kokkeelever, hvor han var i finalen og fik en fjerdeplads. Elsker at arbejde med gode ingredienser, især ingredienser, der har en god historie, og han brænder for at vide alt om, hvor råvarerne kommer fra, og hvad de kan bruges til.

Benjamin Nielsen, elev fra Kold College
Benjamin kommer fra Grand Hotel i Odense og har lige været i gennem første hovedforløb på Kold College. Har før sin ansættelse ved Grand Hotel været med til Bar Tapas. Brænder for kokkefaget og for de lokale råvarer. Benjamin er desuden lige blevet far.

Jonas Bækholm, i lære som kok på Restaurant Pasfall
Jonas er 20 år og har været i gang siden august 2016. Afsluttede første hovedforløb på Kold College i marts. Har altid interesseret sig for mad, da hans far også er kok, så det lå meget naturligt at starte i lære som kok.