Mange gæster på Det Fynske Dyrskue lørdag

Solskin og mange gæster. Det er status på den fynske dyrskueplads lørdag ved middagstid.

Det gode dyrskuevejr med høj sol og temperaturer lige omkring 20 grader har lokket mange fynboer til Det Fynske Dyrskue. Inde på Dyrskuepladsen møder dem landbrugsmaskiner i alle størrelser, et Børnedyrskuer med masser af aktiviteter og et stort og bugnende Fødevaremarked.

Her bydes bl.a. på fynsk æblemjød fra Balkemose, friskrøget rygeost fra Kirkeby & Thrane, kager og surdejshævet brød fra fynske Fru Lund og is produceret af mælk fra Jerseykøer fra Hveddegaard.IMG_2890

– Interessen fra de fynske nicheproducenter har været forrygende, og selv om vi har udvidet Fødevaremarkedet, måtte vi hurtigt melde alt udsolgt, siger Sara Skovbjerggaard Rasmussen, som er ansvarlig for Det Fynske Dyrskues Fødevaremarked, som glæder sig over, at gæsterne i weekenden kan gå om bord i ølbrygning, pitabrød med indbyggede fortællinger om middelalderens korstog, masser af frisk frugt og grøntsager, honning og meget, meget mere,

Morgenmad til Dyrskuets gæster
Ud over de mange friske varer, som sælges fra Fødevaremarkedet, vil der også være mulighed for at besøge dyrskuets restaurant, hvor Kulinarisk Sydfyn byder på buffet af fynske specialiteter og sæsonens råvarer, og fra en lille købmandsbutik kan buffetens gode sager købes med hjem.

– Søndag sørger vi for morgenmad til dyrskuets gæster, bl.a. med hjælp fra Løgismose Mejeri og bageriet Fru Lund, mens den odenseanske H.C. Andersen Paraden står for hyggelig historiefortælling og underholdning, siger Sara Skovbjerggaard Rasmussen.