Jubilæum på Det Fynske Dyrskue

I dag stod den i fejringens tegn på Det Fynske Dyrskue, da der var hele to 40-års jubilarer og en 25-års jubilar blandt dyreudstillerne.

Det Fynske Dyrskue er stolte over at vi hvert år kan trække på erfarne udstillere, som ikke blot lægger tid og kræfter i at få det hele til at glide, men som også bidrager med engagement og passion.

Tove og Knud Erik Rasmussens har udstillet æsler og heste gennem mange år og de har en stor viden om æsler og om landbrug i det hele taget. De ved også noget om at være med på Det Fynske Dyrskue. I år har de begge 40-års jubilæum og det blev fejret i dag på Det Fynske Dyrskue.

Blandt hestestillerne var der i år også en 25-års jubilar nemlig Niels Frovin, som gennem årene har udstillet Fjordheste.

Det er et kæmpe arbejde at arrangere et dyrskue. Det kræver en masse arbejde og en stor indsats at rykke landbruget ind til byen og omdanne dyrskuepladsen midt i Odense centrum til en oplevelsesplads.

Og havde det ikke været for de mange ildsjæle, som hvert år stiller op, så havde vi ikke et dyrskue af den kaliber.

Det Fynske Dyrskue sætter stor pris på udstillernes bidrag, indsats og engagement og ønsker alle tre jubilarer tillykke med deres jubilæum.

Knud Erik og Tove Rasmussen