Det Fynske Dyrskue åbner den 9., 10. og 11. juni 2017

Selv om sommeren stadig synes langt væk, så er planlægningen af årets Fynske Dyrskue allerede i fuld gang. I 2017 slår Det Fynske Dyrskue portene op i weekenden den 9., 10. og 11. juni.

Det kræver planlægning og koordinering, når en græsmark på over 100.000 m² midt i Odense centrum skal omdannes til et stykke levende dansk landbrug. Derfor arbejdes der allerede nu i kulisserne for, at alt kan være klar, når et af landets ældste skuer, Det Fynske Dyrskue, åbner fredag den 9. juni 2017.

– Vi glæder os hvert år til at give de fynske familier muligheden for at opleve dansk landbrug helt tæt på. Og også i 2017 vil landmænd fra hele Fyn, udstillere fra hele landet, fødevareproducenter fra nær og fjern og børn i alle aldre med deres kæreste kæledyr stå klar til at vise frem, fortælle og sælge, siger Gitte Bech, der er chef for Det Fynske Dyrskue.

Ud over landbrugsdyr i alle størrelser og et fødevaremarked med råvarer og delikatesser fra hele det danske forrådskammer, så forvandler et stort antal udstillere også hvert år dyrskuepladsen til én stor handelsplads, og her kommer folk ikke bare kigge, men også for at handle.

– Den store Maskinudstilling er ikke kun et flot skue; den er også et salgssted. Her gives der håndslag på nogle af de allerstørste og mest moderne maskiner til landbrug og skovbrug, men også på havetraktorer og andet haveudstyr til den almindelige husejer. Og ud over maskiner kan vores gæster også besøge et væld af udstillinger, stande og boder med alt til familien, fritiden, boligen og haven, understreger Gitte Bech

I begyndelsen af januar blev der åbnet for tilmeldingen for erhvervsudstillerne, og der var stor interesse for standpladserne allerede fra første dag.

– Der gik ikke mange timer, fra vi åbnede for standplads-tilmeldingen, til de første udstillere havde meldt sig. Mange er gengangere, og flere af dem ønsker større stande end tidligere. Det er positivt og et tegn på, at udstillerne ser dyrskuet som et attraktivt udstillingsvindue og et godt salgssted for deres produkter, siger Gitte Bech.

Tilmelding til dyreudstillingen blev åbnet 2009-06-12-dyrskue 119den 1. marts 2017.