Dyrskuepladsen er klar til flere events

Af Torben Lyngsøe Povlsen, bestyrelsesformand, Det Fynske Dyrskue: Rockkoncert den ene uge; Dyrskue den næste. Den historiske Dyrskueplads midt i Odense kan – når alle gode kræfter samles – danne ramme om mange og vidt forskellige begivenheder.

For os bag Det Fynske Dyrskue var det en fornøjelse at se og opleve, hvordan en stor del af det store græsareal, vi kender som vores egen bukselomme, og som vi hvert år omdanner til et stykke levende landbrug, også kommer helt til sin ret som velfungerende koncert-ramme for et af verdens største rocknavne.

Vi glæder os over, at Odense Kommune valgte at bibeholde Dyrskuepladsen i sin nuværende form. Og vi glæder os til, at pladsen også fremover kan bruges til forskellige begivenheder og events, der skaber begejstring hos mange odenseaner, fynboer og tilrejsende fra nær og fjern.

Vi er i hvert fald parate til at bidrage – også selv om det i år betyder, at vi har fået ekstra travlt, fordi pladsen først skulle ryddes for øltelte, scener og andet gear og grej, inden vi kunne komme i gang. Men vi skal nok komme i mål, og fredag den 15. juni slår vi portene op til Det Fynske Dyrskue 2018.

Vi takker for samarbejdet med Odense kommune, LiveNation, LiveCulture og deres leverandører og ser frem til at give de over 50.000 mennesker, som i den kommende weekend besøger Det Fynske Dyrskue, en stor oplevelse.