Det Fynske Dyrskue får ny chef

Det Fynske Dyrskue får ny chef

Det bliver den 48-årige Alex Nielsen, som fremover kommer til at stå i spidsen for Det Fynske Dyrskue. Alex Nielsen kommer senest fra en stilling som leder af spillestedet Fermaten i Herning.

 

Alex Nielsen bliver ny Dyrskuechef

Bestyrelsesformand i Fynsk Landbrugs Eventforening Torben L. Povlsen siger om ansættelsen:

– Vi har haft en særdeles grundig proces med at finde en ny dyrskuechef, og vi er meget glade for valget af Alex Nielsen. Med Alex Nielsen får Det Fynske Dyrskue en dygtig og rutineret leder og et engageret menneske, der ser samarbejde og relationer som et vigtigt element i at skabe de gode løsninger. Sammen med de øvrige aktører rundt om Det Fynske Dyrskue ser vi frem til, at Alex Nielsen skal løse de opgaver, der ligger foran os i de kommende år.

Alex Nielsen kommer senest fra en stilling som leder af spillestedet Fermaten i Herning, hvor han har stået i spidsen og haft ansvar for musikere, kunstnere, bookere, personale, sponsorer og en stor stab af frivillige.

– Jeg glæder mig til at få min daglige gang i Odense og på Fyn og glæder mig til at overtage en veldrevet event med et tårnhøjt kendskab. Det Fynske Dyrskue er kendt som en begivenhed, som hvert år samler tusindvis af fynboer, og det vil jeg fortsat arbejde for. Jeg glæder mig til samarbejdet med Det Fynske Dyrskues mange samarbejdspartnere og udstillere og de mange ildsjæle, der brænder for dyrskuet, siger Alex Nielsen, som har godt 25 års erfaring inden for det kulturelle område.

– I bestyrelsen for Fynsk Landbrugs Eventforening glæder vi os til at tage hul på et nyt kapitel med Alex Nielsen i spidsen for Det Fynske Dyrskue. Vi ser Alex Nielsen som det helt rette profil med de rigtige kompetencer og ambitioner – og den rigtige indstilling for at klare opgaven. Det er derfor også en enig bestyrelse, der står bag valget af Alex Nielsen som ny chef for Det Fynske Dyrskue, siger Torben L. Povlsen.