Det Fynske Dyrskue åbnede for 136. gang

Taler, musik, blafrende flag og alle landbruges dyr: Klokken 8 fredag morgen slog Det Fynske Dyrskue for 136. gang portene op til skue midt i Odense. Og igen i år bød landets ældste dyrskue på et væld af oplevelser om dansk landbrug i alle dets afskygninger – alt lige fra køer, grise og kaniner til store landbrugsmaskiner og øl, vin og madspecialiteter.

Der var noget for enhver smag og for alle aldre, og fredagens perfekte dyrskue-vejr med solskin og temperaturer omkring 20 grader lokkede masser af besøgende til Dyrskuepladsen – ikke mindst de mange tusinde skolebørn, lærere, børnehavebørn og pædagoger, som havde taget imod invitationen til gratis at besøge Det Fynske Dyrskue – et tilbud, som Det Fynske Dyrskue giver hvert år.

Kl. 12 blev skuet traditionen tro åbnet med taler, musik, blafrende flag og alle landbrugsdyrene stillet op på rad og række i den store opvisningsring. Talerne blev holdt af bestyrelsesformand for Fynsk Landbrugs Eventforening Torben L. Povlsen (th.) og energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt.