Guidet tur, 3.-6. Klasse

Dyrskuet rundt med en rigtig landmand!

For de skolebørn, som om fredagen besøger Det Fynske Dyrskue, er der mulighed for at komme rundt på pladsen med en ægte landmand. Tilbuddet er for børn fra 3. til 6. klassetrin. Se her, hvordan det foregår – måske er det noget for jeres skoleklasse:

  • Klassen tager ud til Det Fynske Dyrskue
    Om fredagen, når Det Fynske Dyrskue åbner, kommer klassen på besøg. Her starter de i ”Børnenes Hus”, hvor de bliver budt velkommen af en landmand, der fortæller om dyrene og aktiviteterne på dyrskuet, inden han tager børnene med rundt på pladsen, hvor de kan se, lugte og røre dyrene. Den guidede tur tager ca. en time, afhængig af ønsker og spørgelyst.
  • Klassen kommer på gårdbesøg
    Senere – det nye skoleår – vil der være mulighed for, at klassen kan komme på gårdbesøg, så børnene kan se, hvordan dyrene bor, og hvordan landmanden arbejder. Transporten fra skolen til besøgsgården betales af Det Fynske Dyrskue.

Er det noget for jer – så ring eller mail til Marianne Neumann fra Dyrskuets Sekretariat på tlf. 6315 5411 eller på mail: mn@patriotisk.dk. Der er rift om de guidede ture med landmanden, så fordelingen sker efter ”først-til-mølle-princippet”’.