Restaurant, Kulinarisk Sydfyn

Restaurant 'Kulinarisk Sydfyn'

Fynske råvarer er omdrejningspunktet når Kulinarisk Sydfyn åbner portene til dyrskuerestauranten. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens råvarer fra fynske producenter. Kun fantasien sætter grænser når kokkene disker op.

  • Buffet fra kl. 11.00-15.00

I 2018 vil restauranten bugne af velsmag, delikatesser og specialiteter, når Kulinarisk Sydfyn i samarbejde med Smagen af Fyn tryller med producenternes råvarer på den fynske tallerken:

Menu:

  • Marinerede sild fra Tenax i Nyborg med æggesalat og karry
  • Kryddersild, fra Tenax i Nyborg med kapers-løgsalat

Lunt:

  • Tarteletter med høns fra Bogense og Sydfynske asparges
  • Fiskefrikadeller med stikkelsbær-remoulade

Varm ret:

  • Rosastegt urtesaltet kalveinderlår fra De Fynske Gaarde med kartoffelsalat
  • Spegeskinke fra Allegaarden med råmarinerede sommergrønsager

Dertil serveres alle dage:

  • Tomatsalat med fynsk hvidost
  • Perlespelt med spidskål, krydderurter og rapsolie

Oste: Røgeost, Svenbo, Fynbo fra Gundestrup med brød

 

 

 

Oplev stemningen fra Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn var Danmarks første fødevaremarked, som vi kender dem idag. Her grundlage et par visionære kokke tanken om at formidle de gode historier og ikke mindst den gode smag i en ramme, hvor nærhed går hånd i hånd med oplevelser.

Den passion, som er grundstenen i Kulinarisk Sydfyn, kan du også opleve på Det Fynske Dyrskue, der med rødderne forankret dybt i den danske muld, sætter en meningsfyldt og unik scene omkring de gode råvarer.