Fynsk Landbrugs Eventforening

FYNSK LANDBRUGS EVENTFORENING

Fynsk Landbrugs Eventforening danner hvert år ramme om to store begivenheder på Fyn: Åbent Landbrug, som afholdes hvert år tredje søndag i september, og Det Fynske Dyrskue, som afholdes midt i juni.

I et samfund, hvor mange er længere væk fra landbruget end nogensinde før, er arrangementer som disse vigtige for dansk landbrug. Og samtidig med, at betydningen af sådanne arrangementer vokser, vokser selve arrangementerne også i størrelse. Det betyder, at der findes et stort publikum, som er interesseret i at se og opleve nutidens moderne landbrug.

Både Åbent Landbrug og Det Fynske Dyrskue er omgivet af dygtige folk med engagement og erfaring, som formår at holdet niveauet højt og samtidig udvikle arrangementerne, så de hele tiden tilpasser sig udviklingen. De Fynske Landboforeningers historie bliver ikke glemt – blot videreudviklet på samme måde, som landbrugserhvervet altid har ændret, udviklet og moderniseret sig.

Yderligere information: Formand for Fynsk Landbrugs Eventforening Torben Povlsen, tlf. 4027 2755

 

De Fynske Landboforeningers Jubilæumsfond af 19. marts 1981

Fondens formål er at støtte uddannelsesformål for unge landmænd, der er efterkommere af fynske landmænd.

Ansøgningen om støtte skal indeholde en kort præsentation af uddannelsesforløb og en beskrivelse af, hvad evt. tildelte midler skal bruges til.

Ansøgning sendes til Fynsk Landbrugs Eventforening, Damsbovej 11, 5492 Vissenbjerg, Att. Gitte Nyberg Bech, eller på mail til gnb@centrovice.dk med vedhæftet filer.

Der er ansøgningsfrist pr. 1/5 og 1/11.