Om Dyrskuet

Om Det Fynske Dyrskue 2016

Velkommen til tre dage med oplevelser, shows, flotte dyr og lækre fødevarer: Den 10., 11. og 12 juni.

Velkommen til en weekend, hvor landbruget stiller op med nogle af deres flotteste dyr – både de sjældne dyr og de velkendte Dyrskue-dyr som heste, køer, æsler, får, geder, kaniner og mange flere. Alle er de er trimmet og friseret og klar til at blive beundret og bedømt.

Velkommen til en weekend med masser af fristelser og friske fødevarer. Ved Dyrskuets Store Kagedyst bydes på de lækreste kager, fremstillet af bageglade fynboer, og på Dyrskuets fødevaremarked står gårdbutikker og producenter klar med smagsprøver og gode tilbud på alt fra honning, friskbrygget øl, sprøde grøntsager, kød og pølser, friskbagt brød, is og meget mere.

Velkommen til en weekend i børnehøjde. Børnene har deres helt eget Børnedyrskue, hvor børn i alle aldre udstiller kæledyr i alle størrelser, og overalt på Dyrskuepladsen er der aktiviteter og oplevelser for børnene. Hos Elsesminde Produktionshøjskole og 4H kan børnene se, hvordan en laks parteres, mens de 5-8 årige kan quizze sig frem til et ”Minifarmer”-diplom og en ”Minifarmer”-kasket.

Vel mødt på Det Fynske Dyrskue den 10., 11. og 12. juni 2016.

Tjek programmet for de tre dage og se, hvordan du finder en parkeringsplads, inden familien pakker madkurven og tager på dyrskue.