Mad og drikke

Restaurant 'Smagen af Fyn'

Trylleri med fynske råvarer er omdrejningspunktet i dyrskuets restaurant “Smagen af Fyn”. Menuen tager udgangspunkt i sæsonens produkter fra fynske producenter, og kun fantasien sætter grænser, når kokkene disker op.

  • Buffet fra kl. 11.00-15.00.

Menu 2016

I 2016 vil restauranten igen bugne af velsmag, delikatesser og specialiteter, når Kulinarisk Sydfyn i samarbejde med Smagen af Fyn tryller med producenternes råvarer på den fynske tallerken:

  • Aspargessuppe
  • Sprødstegt skrubbestrimler med salat og ramsløgsmayonnaise
  • Fuglelever-terrine på grillet toast med sylt
  • Charcuteri fra Steensgaard med rabarber og sennep
  • Råmarineret sommergrønt
  • Krydderskinke med salat af nye kartofler
  • Sprøde grønsager med ”hummus” af gule ærter
  • Hønsesalat med grønne asparges og rugbrødsflager
  • Æg med fjordrejer fra Svendborgsund

 

Varme retter:

  • Fredag: Urtesaltet kalv med fynsk hvedeøl og speltotto
  • Lørdag: Sprængt ribbensteg med sommercoleslaw
  • Søndag: Stegt kylling med nye kartofler og skysauce

Oste:

  • Fynbo, Svenbo, håndæltet Maribo og Rygeost

 

Sandwich og drikkevarer på arealet foran restauranten:

  • Fynsk toast i langbrød med skinke og ost
  • Fynsk toast i langbrød med kalkun og ost
  • Grovbollesandwich med roastbeef og grov krydderremoulade

Mød her alle producenterne på dyrskuets fødevaremarked.

Oplev stemningen fra Kulinarisk Sydfyn

Kulinarisk Sydfyn var Danmarks første fødevaremarked, som vi kender dem idag. Her grundlage et par visionære kokke tanken om at formidle de gode historier og ikke mindst den gode smag i en ramme, hvor nærhed går hånd i hånd med oplevelser.

Den passion, som er grundstenen i Kulinarisk Sydfyn, kan du også opleve på Det Fynske Dyrskue, der med rødderne forankret dybt i den danske muld, sætter en meningsfyldt og unik scene omkring de gode råvarer.