57.350 gæster til dyrskue i Odense

57.350 gæster lagde i løbet af weekenden vejen forbi Det Fynske Dyrskue i Odense.

Trods meldinger om skybrud fredag fik Det Fynske Dyrskue er god start. Lørdag og søndag bød på solskin og temperaturer omkring 20 grader, og i løbet af weekenden lagde 57.300 gæster vejen forbi dyrskuepladsen.

– Vejret viste sig fra sin bedste side det meste af tiden, og stemningen blandt både gæster og udstillere har været i top. Vi har mødt masser af opbakning fra alle sider, hvilket også viser sig af det høje besøgstal. Det glæder vi os meget over, siger Det Fynske Dyrskues bestyrelsesformand, Torben Lyngsøe Povlsen.

Formanden glæder sig især over, at fredagens hændelse, hvor en kvie slap løs og ramte en gruppe gæster, ikke har påvirket gæsternes lyst til at besøge og opleve Det Fynske Dyrskue.

– Vi har talt med mange af weekendens gæster og med udstillerne på pladsen, og alle oplever, at der blev taget godt hånd om episoden, siger Torben Povlsen, som oplyser, at dyrskuets ledelse er i god dialog med de tilskadekomne, som efter omstændighederne har det godt.

Sammenhold, engagement og begejstring
Det store rykind på den fynske dyrskueplads startede allerede fredag, hvor knap 19.000 gæster besøgte dyrskuet, herunder ca. 10.000 skolebørn, lærere, børnehavebørn og pædagoger, som havde taget imod invitationen til gratis at besøge Det Fynske Dyrskue.

Lørdag bød på alle de klassiske dyrskueaktiviteter – grisevæddeløb, hestegallashow, veterantraktorer, landbrugsmaskiner, bedømmelser af dyr og præmieoverrækkelser – tilsat fødevaremarked, optrædener af fynske kokke, ølsmagning, klipning af får, masser af ponyer på Børnedyrskuet og meget mere.

Søndag var der – ud over de kendte dyrskueaktiviteter – gratis morgenmad til første 500 gæster med lækkerier fra Løgismose Mejeri og bageriet Fru Lund samt underholdning af den odenseanske H.C. Andersen Paraden.

– Med en event, som byen kan være stolt af, og med over 57.000 gæster oplever vi, at Det Fynske Dyrskue igen består sin prøve. Sammenhold, engagement og begejstring er nogle af de faktorer, som gør dyrskuet til en unik familiebegivenhed. Vi glæder os til at evaluere dette års skue og ser frem til næste års dyrskue, der holdes i weekenden den 15., 16. og 17. juni 2018.